اطلاعات درباره ما

برای سوالات خود با ما تماس بگیرید

    اطلاعات و سوالات

    سوالات متداول

    این مشکل ممکن است به عوامل زیادی مرتبط باشد از جمله:
    رعایت نکردن نسبت صحیح آب به قهوه
    بیش از حد نرم بودن سایز آسیاب قهوه
    کیفیت آب
    در برخی موارد به نژاد و گونه قهوه مربوط میشود
    مثلا قهوه های ربوستا از تلخی بیشتری در طعم برخوردارند
    دمای عصاره گیری بالا

    در برخی موارد به نوع و گونه قهوه مربوط میشود
    برخی از گونه های عربیکا از غلظت(بادی) کمتری برخوردارند
    کیفیت آب را بررسی کنید
    نسبت آب به قهوه(آب بیشتر از قهوه)
    سایز آسیاب دٌرشت تر از حد استاندارد است

    به نوع قهوه بستگی دارد
    کیفیت آب
    نسبت آب به قهوه(آب کمتر از قهوه)
    سایز آسیاب نرم تر از حد استاندارد

    به نوع قهوه
    درجه برشته شدن قهوه
    روش نگهداری قهوه
    ممکن است قهوه از قبل آسیاب شده باشد و دیگر عطر طعمی نداشته باشد

    سایز آسیاب قهوه درشت است
    عمل تمپ کردن (فشرده سازی کیک قهوه)ضعیف بوده
    ممکن است به نوع دستگاه مرتبط باشد.

    نرم بودن و ریز بودن بیش از حد سایز قهوه
    عمل تمپ کردن زیاد
    ممکن است ماشین اسپرسو شما دچار نقض فنی شده باشد.