06 اردیبهشت رست قهوه, مقالات تخصصی رست دادن آهسته بهتر است یا رست سریع؟ مهر 26, 1402 توسط rockadmin 0 دیدگاه رست دادن آهسته قهوه در مقابل رست سریع آن. کدام یک بهتر است؟ جامعه ی قهوه، همیش...ادامه مطلب
02 اردیبهشت مقالات تخصصی چگونه مهارت های حسی قهوه را افزایش دهیم ؟ اردیبهشت 1, 1402 توسط rockadmin 0 دیدگاه چگونه میتوانیم مهارت های سنسوری قهوه را در خود تقویت کنیم؟ و نت های طعمی را د...ادامه مطلب
28 فروردین مقالات تخصصی مهارت های حسی چیست؟ فروردین 29, 1402 توسط rockadmin 1 دیدگاه بینی و دهان انسان در علم قهوه کار مهمی را انجام میدهند. تمام تحقیقات علمی در م...ادامه مطلب
26 فروردین مقالات تخصصی واکنش میلارد چیست و چرا اهمیت دارد؟ فروردین 21, 1402 توسط rockadmin 0 دیدگاه واکنش میلارد درواقع به مجموعهای کامل از واکنش های شیمیایی گفته میشود که برای...ادامه مطلب
22 فروردین ابزارالات دمآوری تاریخچه دستگاه اسپرسو فروردین 21, 1402 توسط rockadmin 0 دیدگاه در قرن نوزدهم، قهوه به یک تجارت بزرگ در اروپا تبدیل شد. در این بازه زمانی بود ...ادامه مطلب
16 فروردین مطالب دیگر چگونه از دستگاه اسپرسو نگهداری کنیم؟ فروردین 15, 1402 توسط rockadmin 1 دیدگاه برای داشتن دستگاه اسپرسو سالم، با طول عمر بیشتر، کارایی و راندمان بالاترو همچن...ادامه مطلب
26 اسفند گیاه قهوه, مقالات تخصصی زیرگونه پاکاس و ماراگوجیپ در قهوه چه ویژگی هایی دارند؟ اسفند 19, 1401 توسط rockadmin 0 دیدگاه گیاه قهوه، دارای گونه های مختلفی دارد، که آن ها را با نام های عربیکا، ربوستا و...ادامه مطلب
20 اسفند گیاه قهوه, مقالات تخصصی زیرگونه سودان روم و کاتوآی در قهوه چه ویژگی هایی دارند؟ اسفند 19, 1401 توسط rockadmin 0 دیدگاه قهوه گیاهی گلدار و از خانودهی روناسیان است. گونه های قهوه، بوتهها...ادامه مطلب
15 اسفند گیاه قهوه, مقالات تخصصی زیرگونه موکا در قهوه دارای چه ویژگی هایی است؟ اسفند 19, 1401 توسط rockadmin 0 دیدگاه موخا یا موکا، زیرگونهای قدیمی از کشور یمن می باشد. تاریخچه این زیرگونه به زم...ادامه مطلب
12 اسفند گیاه قهوه, مقالات تخصصی معرفی زیرگونه تیمور و گیشا در قهوه اسفند 19, 1401 توسط rockadmin 1 دیدگاه در دو مقاله گذشته، به دو نوع از زیرگونه های قهوه، بوربون و تیپیکا پرداختیم و و...ادامه مطلب