گیاه قهوه

نگهداری از قهوه و عوامل موثرش

عوامل موثر در نگهداری از قهوه

عوامل موثر در نگه داری قهوه

برای بدست آوردن یک فنجان قهوه با طعم و عطر عالی، باید به عوامل موثر در این فرایند توجه کنید. شرایط و شیوه‌ی نگهداری از قهوه یکی از عواملی است که بر روی نتیجه نهایی تاثیر مستقیم دارد که در ادامه به هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

در مجله قهوه راک، بیشتر بخوانید.

اهمیت نگهداری از قهوه به روش صحیح

اهمیتی که نگه داری صحیح در قهوه ها دارد
اهمیت نگهداری از قهوه به روش صحیح

شاید برای شما هنوز اهمیت صحیح نگه داری از قهوه واضح نباشد، پس ابتدا به اهمیت این موضوع می‌پردازیم. قهوه پس از اینکه رست داده می‌شود. شروع به از دست دادن عطر و طعم خود می‌کند. همچنین گازهای درون خود را نیز آزاد می‌کند. این اتفاق بخاطر حرارت دیدن دانه قهوه طی فرایند رست است که باعث تغییراتی در ترکیبات داخل آن میشود.

به همین دلیل، از دست رفتن طعم و عطر قهوه به مرور زمان یک فرایند طبیعی است. اما میتوان از کارهایی که باعث سرعت بخشیدن به این فرایند میشوند تا حد امکان جلوگیری کنیم. پس باید سعی کنیم قهوه را تا حد امکان تازه نگه داریم و این تازگی را برای زمان زیادی حفظ کنیم.

ترفندهای موثر در نگهداری قهوه

ترفندهای نگه داری از قهوه
ترفندهای موثر در نگه داری قهوه

نکاتی در نگهداری از قهوه وجود دارد که میتواند در تازه و سالم نگه داشتن آن موثر باشد.

  1. خرید مقدار مناسب قهوه : بهتر است سعی کنید به اندازه‌ی نیاز مصرفی خود قهوه تهیه کنید و حداکثر تا یک ماه آن قهوه را مصرف کنید. بعلاوه که بهترین حالت خرید قهوه به صورت دان است زیرا قهوه آسیاب شده بیشتر در معرض اکسیژن است و سریع تر اکسید میشود.
  2. نوع ظرف یکی از عوامل موثر است، زیرا نور و اکسیژن به از بین بردن کیفیت و طعم و عطر تسریع میبخشد. به همین جهت، ظرف نگهداری باید به طوری باشد که هیچ راه ورودی برای هوا نداشته باشد و غیرشفاف نیز باشد. اگر این ظرف دارای یک سوپاپ خروج هوا نیز باشد بسیار خوب است.
  3. بهتر است قهوه خود را کنار هیچ گونه ادویه‌ای قرار ندهید.
  4. مراقب رطوبت محیط باشید. یکی دیگر از عوامل تسریع در از دست دادن طعم و کیفیت قهوه، رطوبت است.

در کشف و شناخت دنیای قهوه، با قهوه راک همراه باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *