مطالب دیگر

قهوه لانگ بلک چیست؟

siphon coffee

اول از همه باید به این نکته اشاره کنیم که قهوه لانگ بلک یکی دیگر از نوشیدنی های خانواده اسپرسو و همینطور آمریکانو است. جالب است بدانید که این نوشیدنی طی تحقیقات انجام شده بیشتر مورد پسند مردم نیوزلند و استرالیا است.

این نوشیدنی از همنشینی اسپرسو و آب داغ تهیه می شود. لانگ بلک در حقیقت بسیار شبیه به آمریکانو است با این تفاوت که جای اسپرسو و آب جوش در آن جابه‌‌جا می شود.

در مجله قهوه راک، بیشتر بخوانید.

تاریخچه قهوه لانگ بلک

لانگ بلک در واقع متولد شده توسط سلیقه آمریکایی ها است. این قهوه از نظر تاریخی برمیگردد به زمانی که ایتالیایی ها در گذشته تنها فقط دو نوع قهوه، یعنی اسپرسو و کاپوچینو درست می کردند.

زمانی که آمریکایی ها به عنوان توریست به ایتالیا سفر کردند، برای نوشیدن قهوه در کافه های ایتالیایی به چالش کوچک بودن میزان اسپرسو، داخل کاپ قهوه برخوردند. چرا که اسپرسو یک نوشیدنی با حجم بسیار کم است ( اسپرسو بین 38 تا 40 میل از 18 تا 20 گرم قهوه،عصاره گرفته شده است)

آمریکایی ها از باریستای ایتالیایی درخواست یک قهوه با حجم بیشتر کردند و باریستای ایتالیایی هم برای راحت کردن کار خودش و برای پاسخ به درخواست آمریکایی ها، همان قهوه عصاره گرفته شده را به مقدار زیادی آب جوش اضافه کرد و قهوه را سرو کرد که البته رضایت فراوان آمریکایی ها را به همراه داشت و همین جا بود که قهوه لانگ بلک و آمریکانو شکل گرفت.

این قهوه به خاطر اینکه اولین بار توسط یک فرد آمریکایی در ایتالیا خورده شده، به همان اسم آمریکانو و بعد از آن به لانگ بلک معروف شد.

طرز تهیه قهوه لانگ بلک

طرز تهیه استاندارد قهوه لانگ بلک به صورتی است که اگر از 20 تا 18 گرم قهوه آسیاب شده استفاده کنیم، بین 40 تا 36 میل عصاره قهوه به دست می آید که تقریبا بین 20 تا 30 ثانیه طول می کشد.

مواد لازم شامل :

  • یک واحد اسپرسو
  • آب داغ
  • ماگ معمولی یا متوسط که حجم بین 150 تا 200 میلی لیتر داشته باشد

پس از تنظیم دستگاه اسپرسو با استفاده از بسکت (سبد)، 18 تا 20 گرم قهوه آسیاب شده را درون پرتوفیلتر خود بریزید و پس از تنظیم دستگاه اسپرسو ساز و قرار دادن کاپی که 80 درصد آن با آب داغ پر شده باشد، 36 تا 40 میل عصاره قهوه را روی آن بریزید تا قهوه شما آماده شود. به همین راحتی!

تفاوت بین لانگ بلک با آمریکانو

لانگ بلک و آمریکانو تفاوت هایی با یکدیگر دارند که ممکن است در بین باریستاها و یا غیر باریستاها اشتباه گرفته شود. در آمریکانو آب داغ به اسپرسو افزوده می شود اما در لانگ بلک اسپرسو است که به آب داغ اضافه می شود. همچنین کِرمای قهوه در لانگ بلک حفظ می شود اما در آمریکانو کِرمای قهوه نداریم.

در کشف و شناخت دنیای قهوه، با قهوه راک همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *