گیاه قهوه

کشت قهوه کلمبیا در این کشور

کشت قهوه کلبیا در این کشور و شرایط آن

کشور کلمبیا با نام رسمی جمهوری کلمبیا در شمال غربی آمریکای جنوبی است. کشور کلمبیا چهارمین کشور بزرگ آمریکای جنوبی است و یکی از بزرگترین تولید کنندگان قهوه در جهان است. در ادامه درباره ی این کشور و کشت قهوه کلمبیا صحبت خواهیم کرد.

در مجله قهوه راک، بیشتر بخوانید.

تاریخچه کشور کلمبیا

تاریخ کلمبیا
تاریخچه کشور کلمبیا

در حدود ده هزار سال قبل از میلاد، جوامع شکارچی در بوگوتای امروزی با یکدیگر تجارت کرده و همچنین روابطی با فرهنگ های موجود در دره رودخانه مگدالنا داشتند. کاشفان و جستجوگران اسپانیایی در سال 1500 اولین جستجوها را در ناحیه ساحلی کارائیب انجام دادند.

کلمبیا از شرق با ونزوئلا و از جنوب با برزیل، پرو، اکوادور و از غرب با پاناما مرز مشترک دارد. در شمال از طریق دریای کارائیب با اقیانوس اطلس و از غرب با اقیانوس آرام هم مرز است. این کشور دارای آب و هوای مناسب و خاک غنی است، اغلب فعالیت های کشاورزی در این ناحیه است. این شرایط آب و هوایی مناسب، باعث ایجاد شرایط مطلوب برای کشت قهوه در کلمبیا شده است.

جغرافیا و آب و هوای کلمبیا

شرایط رشد قهوه در کلمبیا
جغرافیا و آب و هوای کلمبیا

یکی از برجسته ترین ویژگی های جغرافیایی کلمبیا خط سقول آن است، مرز بین منطقه مرتفع پیدمونت و دشت ساحلی اقیانوس اطلس، که رودخانه ها در اثر سقوط یا شتاب زیاد از آن عبور می کنند. کلمبیا تقریبا در نیمه راه اقیانوس اطلس و کوه های آبی واقع شده است و در ارتفاعی حدود 292 فوت (89 متر) قرار دارد.

خاک کلمبیا دارای شرایط فیزیمی متنوعی است و از قله های بلند و برفی تا دشتهای گرم و مرطوب حوزه رود آمازون را شامل می شود. این کشور دارای آب و هوای نیمه گرمسیری مرطوب است و زمستانهایی نسبتا خنک تا معتدل و تابستان های گرم و مرطوب دارد.

کشت قهوه در کلمبیا

کاشت و برداشت قهوه در کلمبیا
کشت قهوه در کلمبیا

کلمبیا یکی از بزرگترین تولید کنندگان قهوه در جهان است و به دلیل تولید قهوه عربیکای بسیار عالی شناخته می‌شود. بطور کلی کشت و تولید قهوه در این کشور یک تجارت بزرگ است. آنها سومین تولید کنند بزرگ قهوه در جهان با 12 درصد از سهم تولید قهوه کل دنیا هستند.

این کشور فقط قهوه عربیکا پرورش می دهد که دارای نوع مختلف بوربون، تیپیکا و کاتورا است. در کشور کلمبیا کشت قهوه به طور مستقیم نیم میلیون کشاورز را مشغول به کار کرده و 800 هزار شغل مستقیم ایجاد کرده.

قهوه در مناطقی با بارندگی بیشتر و دمایی که هرگز به انجماد نرسد بهتر رشد می کند از این جهت کلمبیا برای کشت این محصول دارای شرایط ایده‌آلی است. در این کشور قهوه در مزارع کوچک روی دامنه های شیب دار کشت می شود که در این نواحی با درختان موز و دیگر درختان احاطه شده که سایه کافی برای رشد قهوه عربیکا را فراهم کرده است.

ویژگی های قهوه کلمبیا

قهوه های کشور کلمبیا دارای طعم ملایم و اسیدیته متوسط و رو به بالا هستند و دارای نتهای طعمی از جمله مرکبات، میوه ها و ادویه است. همچنین سطح رست این قهوه دارک رست است.

بهترین روش عصاره گیری

به دلیل عطر و طعم ملایم و همچنین اسیدیته بالا در قهوه این کشور ، عصاره گیری از قهوه عربیکا کلمبیا به روش اسپرسو بهترین روش عصاره گیری از این نوع قهوه است. همچنین این قهوه برای نوشیدنیهایی همچون ماکیاتو و کاپوچینو بسیار مناسب است. به دلیل طعم متعادل قهوه عربیکا کلمبیا ، روش دم آوری ایروپرس نیز یکی دیگر از روشهای مطلوب دم اوری است.

در کشف و شناخت دنیای قهوه، با قهوه راک همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *